Радио Милева

Сè ни изгоре: Јелена Карлеуша доживеа тешка несреќа на настап!

Сè ни изгоре: Јелена Карлеуша доживеа тешка несреќа на настап!

Иако се требаше да помине во најдобар ред, познатата пејачка се соочи со голема мака.

Јелена Карлеуша покажа дека за големите ѕвезди не постои пауза.

По романтичното патување во Истанбул по повод роденденот на Душко, познатата пејачка продолжи до Луксембург каде имаше закажан настап.

И додека интересите за Јелена растеа, таа откри дека се соочила со голем малер. Имено, поради лоша инсталација, познатата пејачка тврди дека се им изгорело, па морале да се снаоѓаат за опрема за настапот да не биде откажан.

Сепак, на крај тоа беше и реализирано, а Карлеуша и нејзиниот бенд останаа без дел од опремата, кој секако чини доста.

Останати вести од Радио Милева