Радио Милева
се за синот

Се најдобро за синот: Еве колку чини транспортерот во кој Мирко Шијан го изнесе синот од болница

Се најдобро за синот: Еве колку чини транспортерот во кој Мирко Шијан го изнесе синот од болница

Мирко Шијан и Бојана Родиќ станаа родители на 9 август кога се роди нивниот син Зоран Шијан.

Како и што се пишуваше, кога Мирко дознал дека ќе има син изразил желба наследникот да добие име по неговиот покоен татко, па и така и направи.

Мирко денес беше во болница по неговата сопруга и синот, но многумина го транспортерот во кој го изнесе малото бебе.

Како што пишуваат медиумите, синот на Гоца Божиновска за сет од детска количка, автомбилско седиште и транспортер издвоил 1000 евра, па со овој гест покажа дека не штеди кога станува збор за наследникот.

Инаку, Мирко и Бојана реновираат кат во куќата во Сурчин каде ќе живеат со синот, а Божиновска ќе живее на приземје.

фото: ана пауинковиќ

Останати вести од Радио Милева