Радио Милева

Саша Ковачевиќ откри како ја изгубил невиноста и уште еден шокантен детаљ!

Саша Ковачевиќ откри како ја изгубил невиноста и уште еден шокантен детаљ!

Популарниот пејач Саша Ковачевич беше гостин во емисијата на Огњен Амиџиќ и откри дека својата девојка Зорана ја запознал преку Инстаграм, каде ги забележал нејзините фотографии, а потоа следеше и прашање на кое мораше да даде одговор.

Имено, додителот го интересираше колку години имал Саша кога ја изгубил невиноста, а пејачот пред гледачите беше приморан да се присети на своето прво сексуално искуство.

-Јас имав седумнаесет, а девојката петнаесет. Со таа девојка бев заедно шест или седум години, открива Саша, што ги изненади и гостите во студиото.

фото:пинк.рс

Останати вести од Радио Милева