Радио Милева
сигурен во одлуките

Саша Ковачевиќ проговори на тема бебе и улогата на татко: „Тоа е поентата на животот и најубавиот дар од Бога“

Саша Ковачевиќ проговори на тема бебе и улогата на татко: „Тоа е поентата на животот и најубавиот дар од Бога“
фото:саша ковачевиќ/инстаграм

Саша Ковачевиќ беше гостин на крштевката својот син na манекенката Дејана Живковиќ и по тој повод проговори за плановите и врската со долгогодишната девојка Зоранa со која планира дете.

Пејачот истакнува дека целта на животот е да ја исполни улогата на родител и дека искрено се надева дека неговата девојка наскоро ќе биде во друга состојба.

– Дај Боже, планирам да ја исполнам мојата улога како татко, тоа е целта на животот и најубавиот дар од Бога што можеме да го добиеме. Не се водам од тоа кога и што ќе се случи, кога Господ ќе каже дека моментот е вистинскиот, тогаш тоа ќе се случи и јас ќе бидам најсреќниот човек – изјави Саша.

Пејачот проговори за притисоците, бидејќи се уште не се оженил и ја исполнил улогата на татко, а многумина веруваат дека е негово време.

фото:саша ковачевиќ/инстаграм

– Претпоставувам дека сето тоа е природно и нормално, но ваше е да дозирате колку сакате да му придавате значење и да дозволите луѓето да се мешаат во вашата интимност, се зависи од вас. Ние мажите сме чудни, постојано сме незрели, секогаш сакаме да бидеме момчиња без разлика дали сме во брак или не, тоа е ген, тоа не можеш да го смениш – истакна Саша.

Пејачот ги претстави деталите од врската со Зорана за кои вели дека во се’ му одговараат.

– Во нашата врска нема простор за љубомора, претпоставувам дека е изградена врска за да нема такво нешто. Повеќето од моите врски имаа наплив на љубомора во првите шест месеци, една година, потоа сè е полесно. Во претходните врски ми пречеше, но сега со Зорана не, затоа што се најдовме. Мислам дека запознав некој кој ми одговара апсолутно по сите параметри. Во случај некој утре страсно да ми одговори, не знам како, навистина знам дека не можам да најдам ништо подобро од тоа што го имам во моментов, го потпишувам – изјави Саша Ковачевиќ.

фото:Инстаграм/Саша Ковачевиќ

Останати вести од Радио Милева