Промотер

Сара Тасевска ова лето е – „Среќна“ (ВИДЕО)

Сара Тасевска ова лето е – „Среќна“ (ВИДЕО)

Младата пејачка Сара Тасевска ја објави нумерата “Среќна”. Музиката и продукцијата за оваа песна се на Иле Спасев, текстот на Даниела Хаџи-Тоневска.

Видеото кое е во убав летен амбиент е дело на Алекс Ризински, а како модел во спотот се појавува Александар Минев.