Радио Милева
ветеринарот и мачката

Само неколку часа откако влезе во “Задруга”, Жути и влета на Maца в кревет, а оваа го дочека со раширени раце… и нозе! (ВИДЕО)

Само неколку часа откако влезе во “Задруга”, Жути и влета на Maца в кревет, а оваа го дочека со раширени раце… и нозе! (ВИДЕО)

Само неколку часа откако влезе во реалното шоу „Задруга“, минатата ноќ, Радосав Стефановиќ – Жути не  губеше време, па веднаш се впушти во акција со Маца-Дискреција.

Жути, кој инаку по професија е ветеринар, не криеше дека Дискреција е уште на стартот негова цел, па не му ја мислеше многу, туку  набрзина и влета во креветот на старлетата. Оваа пак, на тоа не само што не се противеше, туку го прифати новиот „цимер“ со раширени раце… а Бога ми и нозе!

По истражувањето на теренот и првобитното испитување на силите, Жути и Маца почнаа да се милуваат, па набргу откако се покрија преку главата, се чинеше дека се префрлија на поконкретно дејствие!

Погледнете како ветеринарот и влета за да ја „прегледа мачката“:


Останати вести од Радио Милева