Радио Милева

„Сакав да пропаднам во земја“: Цела Србија и се смееше на Катарина Живковиќ!

„Сакав да пропаднам во земја“: Цела Србија и се смееше на Катарина Живковиќ!

Пејачката Катарина Живковиќ одговараше на прашања од своите фанови, а притоа се потсети на својот најголем гаф.

Имено, на прашањето на еден од фановите на Катарина како успеа да ги погреши зборовите на песна од Божо Николиќ, па наместо „прелепа је боже „преј*ба је боже“, пејачката одговори дека и денес се срами од тоа.

-Чувствував голем срам, срам од кој посакав земјата да се отвори и да пропаднам. Ужас! Од тогаш веќе не се шегувам во емисии и не карикирам текстови на песни, бидејќи сигурно пак ќе се избламирам. И сега тонам кога ќе се сетам, искрено одговори Катарина.

Останати вести од Радио Милева