Радио Милева

„Сакаат повторно да се венчаат“ – Марија Шерифовиќ откри во какви односи се нејзините родители!

„Сакаат повторно да се венчаат“ – Марија Шерифовиќ откри во какви односи се нејзините родители!

Пејачкта Марија Шерифовиќ не крие дека е темпераментна и често сака да се пошегува на своја сметка.

Нејзините родители, пејачката Верица Шерифовиќ и Рајко имаа несогласувања по разводот, а сега повторно се во добри односи.

Пејачката со години не зборуваше со нејзиниот татко, а сега откри какви им се односите.

На прашањето дали нејзиниот татко знае да ја изнервира, таа вели;

„Не, тој е во Крагујевац. Таму живее, мирно, во љубов, се е во ред. Уште да се смират и да повторно да се венчаат. Верица рече дека тоа би било супер“, изјави Марија.

фото: Дамир Дервиѓагиќ, Драгана Удовиќиќ, Владимир Шпорќиќ

 

Останати вести од Радио Милева