Радио Милева
сочна, овошна панорама

„Розмантична“ задница и парче сочна лубеница: Македонската мисица на танга туризам! (ФОТО)

„Розмантична“ задница и парче сочна лубеница: Македонската мисица на танга туризам! (ФОТО)

И македонската манекенка, мисица и топ модел Емилија Розман ја отвори летната сезона. Деновиве згодната мисица ужива нана море… На дестинација, каде што мак моделот  повторно го промовираше бикини моделот, кој длабоко се врежал во совршениот телесен раскош на убавицата.

А кога е згодната Емилија во прашање, не треба да се поставуваат многу прашања. Доволно е само да се погледнат фотографиите и се’ станува јасно како сонце. Раскошната убавина излегува на виделина.

Македонската мисица со длабок загриз во парчето сочна лубеница одново го промовира најдоброто од себе: Совршено заоблената „Розмантична“ задница и танга туризам, со поздрав од синиот Јадран!

И додека Розман ги впива првите сончеви зраци или го фаќа залезот, осанува единствената дилема во приказната, можеби најважната за неа и за сите нејзини љубопитни следбеници и љубителите на лубеници.

„Со кого тоа нашата мисица ја дели својата сочна лубеница?“

Одговорот можеби лежи во фотографијата, а можеби е само „лажна слика“ за да ја „замачка“ вистината?!

Фото: Инстаграм принтскрин/rozmanticna

 

Останати вести од Радио Милева