Промотер

Ris Flower ја претстави својата – “Zое” (лирик ВИДЕО)

Ris Flower ја претстави својата – “Zое” (лирик ВИДЕО)

Македонскиот музички артист  Борис Цветановски  познат под  псевдонимот Ris Flower со својот интернационален музички проект, после фантастичниот сингл “Flying to Berlin”,  во светскиот етер е присутен со нова сингл тема, насловена: “Zое”.

“Zoe. What kind of goddess is she? She keeps going back and forth with me. ”

„Компонирав песна која ќе има свежина и ќе биде комбинација на привлечна популарна мелодија и класичен рок ритам. По „Flying To Berlin“, песната „Zое“ е надополнување на приказната и е најава за следните синглови кои ќе следат во текот на оваа година“ – вели Рис.

Музикаta и текстot se na  Ris Flower,аранжманot и продукција  ги изработил Мустафа Чанбазлар од Турција, миксот и мастерингот ги потпишува Арикан Сиракаја, а и оваа тема е снимена во  “Studio Ari” во Истанбул, Турција.

Слушнете како звучи „Zое” од лирик видеото направено за оваа тема на Ris Flower :