Радио Милева

РЕТРО: Погодете кој македонски пејач е на фотографијата! (ФОТО)

РЕТРО: Погодете кој македонски пејач е на фотографијата! (ФОТО)

Македонскиот популарен пејач на социјалните мрежи објави фотографија од времето кога бил дете.

Влатко Лозановски до сега има објавено вакви неколку фотографии, а оваа е најновата во серијата.

На фотографијата напишал: „Едно ретро сликиче“.

Останати вести од Радио Милева