Мегафон

Репертоар на претстави: Ова е програмата на МНТ за месец март 2023

Репертоар на претстави: Ова е програмата на МНТ за месец март 2023

Македонскиот народен театар (МНТ) ја објави програмата со претстави за март.

Во продолжение може да го погледнете репертоарот на претстави во следниот период.