Радио Милева

Реакцијата на Перо Антиќ за с*ксот по 50-та… (фото)

Реакцијата на Перо Антиќ  за с*ксот по 50-та… (фото)
фото:перо антиќ/инсатграм

За сексот по 50-та година како тема е издадена книга од Др. Фред Џонс, а истата се најде на Инстаграм профилот на актуелниот претседател на Кошаркарската федерација на земјава, Перо Антиќ.

Тој често е активен на социјалната мрежа, а простор од своите „стори“ приказни одвои за книгата со наслов „Сексот по 50-та“.

Интересно е што содржината на книгата ни повеќе ни помалку е празна.

Перо има повеќе од една деценија од животот додека стигне до 50-та, а неговата реакција по ова прашање, беше емотикон кој „плаче “ од смеење.

Деновиве сите имаат предлог наслови за книги, но Перо ја има најуникатната.

Останати вести од Радио Милева