Љубов и Секс

Разменување нежности во јавност

Разменување нежности во јавност

Јавното искажување на чувства во овие ситуации најчесто никој нема да ви ги забележи.

На пример, се збогувате на аеродром со вашиот партнер, кој ќе патува далеку и ќе бидете некое време разделени. Прегратката или бакнежот за разделба се секогаш примерни.

Кога се венчавате, бакнувањето е неопходно, сите тоа го прават и тогаш е нормално. Ако изгледате и романтичен филм, исто така нема никој да ви пречи ако се бакнувате во кино. Само потпрете се еден на друг и уживајте.

Ако сте припадник на посилниот пол, знаете како оди редот… клекнувате на колена, ја запросувате девојката, ја прегрнувате и ја бакнувате. Веднаш сите почнуваат да ракоплескаат и нема да имате проблеми.