Љубов и Секс

Разбудете го вака! Безобразни машки фантазии кои тие никогаш не би ги откриле, а фантазираат за нив секој ден

Разбудете го вака! Безобразни машки фантазии кои тие никогаш не би ги откриле, а фантазираат за нив секој ден

Иако мажите го обожуваат сексот во секоја смисла, постојат одредени пози кои ќе ги возбудат повеќе отколку што можат да замислат, а сето тоа благодарение на игрите во кои доминира нивното его.

Секс за време на туширање

Секој маж бара изговор за да го види влажното тело на жената, особено ако може да го допре. Поканете го под туш и оставете го да ве допира во исто време кога водата нежно ја масира вашата кожа. Доколку имате огледало во бањата, слободно гледајте се во него. Неговата самодоверба ќе се зголеми кога ќе види дека одлично ви оди.

Орално задоволство

Иако ова не е баш поза во строга смисла на зборот, секако може да послужи. Ако мажот покажал интерес да го разбудите со орален секс, а вие немате ништо против, исполнете му ја фантазијата и подигнете му го егото.

Напредна мисионерска поза

Иако има многу варијации на оваа тема, онаа што го зголемува егото на мажот е позата во која вашиот партнер може да види што прави. Префрлете ги нозете преку неговите рамена, а тој нека се потпре на дланките. Гледањето на самиот чин и во исто време на изразот на лицето ќе има многу стимулирачки ефект врз мажот, а вашите воздишки ќе зборуваат повеќе од илјада зборови.

Извор: Попара.мк