Радио Милева

Журка во Задруга 2: Луна и Јелена Круниќ изведоа „валкан танц“ на песната на Кија, па за малку што не се „залапаа“ (ВИДЕО)

Журка во Задруга 2: Луна и Јелена Круниќ изведоа „валкан танц“ на песната на Кија, па за малку што не се „залапаа“ (ВИДЕО)

Големиот шеф во „Задруга 2“ вчеравечер на учесниците им приреди забава во барот, за време на која Луна Ѓогани и Јелена Круниќ изгледа дека најлудо се забавуваа.

Откако се воодушевја кога беше пуштена песната на Гастоз, следна бесна што се слушна од звучниците беше песната на Кристина Кија Кокар и “Министерки“ со наслов  “Не се враќам на старото”.

„Мене многу ми се допаѓа оваа песна“ – рече Луна, а потоа стана и почна да го игра својот валкан танц со Јелена  Круниќ.

Двете „(за)другарки“ во еден момент за момент толку се занесоа во својот еротски танц што за малку  не се бакнаа во уста. За тоа време, Луна ја пееше песната на Кија од збор до збор.

Погледнете го видеото: