Радио Милева

Зорица и Кемиш прославија 34 години од бракот, а еве каков подарок добија од децата (фото)

Зорица и Кемиш прославија 34 години од бракот, а еве каков подарок добија од децата (фото)
фото:инсатграм/зорицабрунцлик

Зорица и Кемиш прославија 34 години од бракот, а еве каков подарок добија од децата (фото)

Пејачката Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранѓеловиќ-Кемиш изминатиот викенд прославија 34 години од бракот.

Потсетуваме, пред еден на друг да се заколнат на вечна љубов во далечната 1985 година, двајцата имаа пропаднати бракови зад себе. Кемиш еден, а Зорица два. Од претходните два брака Зорица има три деца, додека Кемиш има две.

Токму од децата им пристигна подарок за годишнината. Станува збор за цветен аранжман во форма на нивните иницијали,дополнети со пораката: „Нека љубовта вечно ви цвета“.

фото:инсатграм/зорицабрунцлик

-преубаво чувство да се биде сакан и таа љубов да се возвраќа…и децата кои го наоѓаат вистинскиот начин таа љубов да ја покажат преку најубавиот подарок…Сакам и вашата љубов да цвета вечно! – порача Зорица.

Останати вести од Радио Милева