Радио Милева
регулирана оставнина

Зорица Брунцлик напиша тестамент: Еве што се’ и кому ќе остави пејачката по својата смрт? (ВИДЕО)

Зорица Брунцлик напиша тестамент: Еве што се’ и кому ќе остави пејачката по својата смрт? (ВИДЕО)

Пејачката Зорица Брунцлик во моментите кога го загуби својот голем пријател и кум Шабан Шаулиќ пред две години и братот Љубивоје, кој  почина само неколку дена по трагичната смрт на Шабан, реши да ја регулира својата оставнина. Откако ги доживеа тие непријатни моменти, Зорица размислува за староста и неизбежниот крај на животот, па реши да напише тестамент.

Таа има три деца од три брака, и четврто од вонбрачна заедница и смета дека сите деца треба да добијат наследство, па дури и сопругот Кемиш се согласува со тоа. Наводно, Зорица седнала и итно му соопштила на својот сопруг дека мора да го реши прашањето за тестаментот. Што му рекла и што направила, слушнете во продолжение:

 

Останати вести од Радио Милева