Радио Милева
прво баба, после свекрва

Зорица Брунцлик ја мажи трудната ќерка за српски пејач, ама… Прво да се породи, потоа свадба (ФОТО)

Зорица Брунцлик ја мажи трудната ќерка за српски пејач, ама… Прво да се породи, потоа свадба (ФОТО)

Зорица Брунцлик открива дека нејзината ќерка Злата ќе му го каже „судбоносното ДА“ на пејачот Милош Вујановиќ овие денови, но прославата ќе биде организирана дури по раѓањето на детето, кое Злата го носи.

Зорица не ја крие  среќата што ќе  добие внуче и ќе стане баба.

„Младите ќе се регистрираат овие денови, а свадбата, односно црковната венчавка е планирана  во првата недела од месец септември, догодина. Јас сум возбудена поради тоаа што тие се вљубени“ – кажува Зорица и додава:

„Таа е многу исклучива. Особено сега, кога е во блажена состојба. Ниту една од моите сугестии не  прифаќа, па дури не ги одобрува. И не можам да сторам ништо, за да не излезам кабаетлија“ – со смеење завршува пејачката.

Останати вести од Радио Милева