Радио Милева
и кога не е до него, гледа во него

Знаете ли што и стои во позадина на екранот на мобилниот телефон на Јелена Карлеуша? (ФОТО)

Знаете ли што и стои во позадина на екранот на мобилниот телефон на Јелена Карлеуша? (ФОТО)

По брилијантниот настап на доделувањето на регионалните музички МАЦ награди, Јелена Карлеша дојде на  најновото снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ во високи скапи чизми со знак за долар, а бојата што таа ја избра за својата гардероба овој пат е зелена.

Сепак, она што предизвикува најголемо внимание, а малкумина можат да го забележат, е она што стои во мобилниот на пејачката.  Поточно на позадината  на екранот на нејзиниот м обилен телефон.

Пејачката додека излегуваше од автомобилот, како што си вети,  не сакаше да дава никакви изјави за печатот, а лицето и беше покриено со темни очила за сонце. Молчешкум влезе во студиото, но пред тоа фоторепортерите го забележаа она што беше на екранот на најзиниот мобилен телефон кого Карлеуша не го испушта од рака.

Имено, на позадината на екранот од нејзиниот мобилен телефон стои фотографијата во крупен план на сопругот  Душко Тошиќ.

Дали тоа говори колку Јелена се покаја за она што го направи, или сето тоа е само уште една поза за јавноста, ама и начин за да си го спаси бракот, останува да видиме. Сепак едно е сигурно: По скандалот и кога не е во близина на Душко, таа гледа во него… на екранот од својот мобилен телефон.

Фото: Соња Спасиќ/Дадо Ѓилас

Останати вести од Радио Милева