Радио Милева

Жестока кавга меѓу Марија Шерифовиќ и Снежана Ѓуришиќ во „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

Жестока кавга меѓу Марија Шерифовиќ и Снежана Ѓуришиќ во „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

Неодамна започна новата сезона на регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“.

Во најавата на новата емисија на „Ѕвездите на Гранд“ се прикажува жестоката кавга меѓу Марија Шерифовиќ и Снежана Ѓуришиќ.

Шерифовиќ се изнервира тоа што една кандидатка се обиде во фолк музиката, иако самата кажа дека е чист поп пејач.

„Па, нека проба“  предложи Снежана.

„Снежо, не ме прекинувај“, вели Марија.

„Не те прекинувам, но…“ се обиде да  прозобори Снежана.

„Не ми влегувај во збор“, изјави Марија.

„Не ти влегувам во збор, само се надоврзувам“ се обрати Снежана на Марија.

„Немој ни да се надоврзуваш! Зборувам со девојката, а не со тебе“, продолжи Марија.

„Имам право“, и врати Снежана.

„Немаш право“ и врати Марија на Ѓуришиќ.