Радио Милева
задруга 3

Жешка акција во изолација: Владимир Томовиќ и Драгана Митар безрезервно им се препуштија на љубовните страсти до исцрпеност! (ВИДЕО 18+)

Жешка акција во изолација: Владимир Томовиќ и Драгана Митар безрезервно им се препуштија на љубовните страсти до исцрпеност! (ВИДЕО 18+)

Владимир Томовиќ и Драгана Митар откако беа ставени во собата за изолација, безрезервно им се препуштија на своите страсти.

На почетокот тие страсно се бакнуваа, а потоа почнаа да скокаат еден на друг до точка на исцрпеност.

Владимир најпрвин почна да ја допира Драгана по интимните делови, а таа не се бунеше, туку напротив, продолжи да го пали и провоцира.

Томовиќ и ги бакнуваше градите на Митар, па и го грицкаше задникот, ја допираше меѓу препоните, додека таа се’ повеќе тонеше во љубовен занес и им се препушташе на страстите во игрите за возрасни во креветот, кои беа повеќе од жешки.

Сепак, до интимен однос не дојде, а откако се уморија од меѓусебните милувања и двајцата си свртија грб еден на друг и слатко заспаа.

Останати вести од Радио Милева