Радио Милева

Жената со која Кеба има вонбрачна ќерка го обвинува: „Тој е негативец, синот на Северина му е важен само поради пари!“

Жената со која Кеба има вонбрачна ќерка го обвинува: „Тој е негативец, синот на Северина му е важен само поради пари!“
фото:александар јовановиќ циле/владимир шпорчиќ

Лилјана Јевремовиќ, која тврди дека Кеба е татко на нејзината ќерка Ина, вели дека неговиот злочин кон детето што не сака да го признае, е поголем од тоа што ја обвинуваат неговата снаа Северина.

– Неговиот злочин е поголем од оној на Северина. Грешката на Северина во одлуката на судот е занемарување, а грешката на Кеба е занемарување и психолошка злоупотреба за сите овие 20 години. Тоа е класичен криминалец – изјави Лилјана за Телеграф.рс, а потоа дополни со обвиненијата кон пејачот:

фото:кеба/инстаграм

– Целото семејство Којиќ гледа само на децата според тоа колку се материјално „тешки“ и колку материјално можат да им донесат.

Тие се држеа до малиот Александар затоа што тој може да им донесе пари и популарност, а неговата ќерка Ина никогаш не го интересираше затоа што не можеше да му донесе пари.

Просто, така се поставени нештата, изјавува Јевремовиќ.

Останати вести од Радио Милева