Радио Милева
ја стаписа...

Жељко Јоксимовиќ во емисија кај сопругата Јована: По оваа негова реченица водителката почна да пелтечи! (ФОТО)

Жељко Јоксимовиќ во емисија кај сопругата Јована: По оваа негова реченица водителката почна да пелтечи! (ФОТО)

По повод новата песна, Жељко Јоксимовиќ беше гостин во утринската програма на Прва ТВ, токму кај неговата сопруга Јована Јоксимовиќ и Срѓан Предоевиќ. Веднаш по влегувањето во студиото следеше долга прегратка со Јована.

„Колку долго не сте виделе“?  – го праша Срѓан.

„Неколку часа“ – низ насмевка одговори Јована.

Тогаш Жељко рече нешто што целосно ја збуни Јована која остана без зборови.
„Морам да ви кажам, дека сте поубави во живо отколку на телевизија“ – и  рече Жељко низ смеа.
Тоа толку многу ја збуни водителката, што не знаеше што да одговори, па почна да пелтечи.