Радио Милева
измамничка...

Заводничката од „Задруга 3“: Тара Симов има криминално минато уште од тинејџерски денови?

Заводничката од „Задруга 3“: Тара Симов има криминално минато уште од тинејџерски денови?

Тара Симов, учесничката во реалното шоу „Задруга 3“, наводно ги навлекувала и заведувала, а потоа и ограбувала несреќниците преку љубовни огласии во договор со неколку нејзини пријатели.
Тара била многу проблематична девојка, немало личност која можела да ја запре кога ќе реши нешто. „Заведувала ред“ и во училиштето, тепајќи и момчиња и девојчиња. Имала свој клан, ги собирала најлошите околу себе за да има со кого да ги реализира своите страшни планови.

„Во тоа време, актуелни беа телевизии со СМС-пораки кои луѓето ги праќаа додека музичките видеа течеа на програмата. Тоа беа претежно луѓе кои бараа партнер за љубов, секс или дружење. Тара дојде до идеја да им се пријави на овие несреќни луѓе, а потоа да ги ограби и да им ги земе парите, нивните телефони и сè што имаат вредно кај нив, што подоцна може да се уновчи и продаде.
За нејзиниот пеколен план, Тара имаше поддршка од двајца соученици, нејзините врсници, кои имаа исти пориви како неа и едвај чекаат да покажат колку се моќни и можат да остварат што сакаат. Таа беше предводник на играта и тие извршители на нејзините пеколни планови“ – вели извор близок до Тара, сè уште раскажувајќи како изгледале нивните измами.

Тара ги сними телефонските броеви што излегоа на музичкиот ТВ канал. Воглавно ги земаа предвид оние што гласеа „Добростоечка повозрасна личност“. Таа ја предизвикауваше и палеше нивната сексуална фантазија со своите голи фотографии и еротски пораки, а кога ќе загризеа, ги навлекуваше во стапица. Претежно тие доаѓале во нејзиниот стан, а имало и такви кои ја поканиле да дојде кај нив дома. Тара ќе ги навлечеше да се опуштат и релаксираат и да и се доверат, а потоа во акција стапуваа нејзините пријатели, кои ќе ја ограбеа жртвата. Тие успеаја да ограбат десетици жртви, но една за малку  не им дојде до нивните глави“ – раскажува изворот.

„Човекот кај кого влегле беше прилично опасен. Откако ја сфатил измамата, тој ги заклучил и Тара и нејзините соучесници во станот, а потоа ги повикал своите пријатели. Тие го убиле Бога во нив, а не ја штеделе ниту Тара, иако била женско… Напротив. Од тој момент повеќе не им паднало на ум да се занимаваат со слични измами“ – вели изворот.

Останати вести од Радио Милева