Радио Милева
Задруга 2

Завчера имаа експлицитен секс во бањата, сношти пред сите во спалната: Ни камери, ни цимери… на Надежда и Томо ништо не им пречи и никој не може да ги спречи (ВИДЕО 18+)

Завчера имаа експлицитен секс во бањата, сношти пред сите во спалната: Ни камери, ни цимери… на Надежда и Томо ништо не им пречи и никој не може да ги спречи (ВИДЕО 18+)

Пејачката Надежда Биљиќ и манекенот Тома Паниќ  пред неколку дена имаа експлицитен секс во бањата и целиот народ имаше шанса да ја види нивната размена на пози, страсти и телесни течности, зашто се ‘ се одвиваше експлицитно, без цензура пред камерите, како во филмовите за возрасни!

По овој чин, двајцата беа прилично опуштени, па претходната ноќ се одлучија за реприза. без трошка срам повторно преземаа акција, овој пат под јорганот.

Надежда и Тома „се грабнаа“ во креветот во спалната соба,па дури не им пречеше што се опкружени со останатите учесници во реалното шоу. Ни камери, ни цимери… никој не можеше да ги спречи да го направат тоа што го наумиле.

А што тоа правеа, погледнете во видеото:

Останати вести од Радио Милева