Радио Милева
пејач за секоја власт... и прилика

За Владо Јаневски сношти Кичево беше „главен град на тагата“: За граѓанската прослава пееше пред 20-ина случајни минувачи (ВИДЕО)

За Владо Јаневски сношти Кичево беше „главен град на тагата“: За граѓанската прослава пееше пред 20-ина случајни минувачи (ВИДЕО)

Владо Јаневски потврди дека е пејач за секоја власт… и прилика!  Од партиски митинзи и изборни кампањи, до политички прослави и журки… Во времето на минатата власт, пред неа, а и за време на владеењето на оваа… Не е важно кој и како владее, важно добро да плаќа. И тоа со наши пари, парите на даночните обврзници, а останатото…

Сепак, видеата направени вчеравечер од еден граѓанин за време на „големата граѓанска прослава“ на владата на СДС,  покажува дека едвај 20-ина луѓе го следат настапот на најголемата македонска поп ѕвезда во градот на неговото семејно потекло – Кичево. Дебакл, фијаско, катастрофа…

Кичево сношти за Владо Јаневски очигледно беше „главен град на тагата“ !