Радио Милева

За оваа ситуација зборуваат сите: Камерата сними како Меган Маркл се обидува да му се обрати на Хари, а неговата реакција предизвика полемика (видео)

За оваа ситуација зборуваат сите: Камерата сними како Меган Маркл се обидува да му се обрати на Хари, а неговата реакција предизвика полемика (видео)

Меган Маркл и принцот Хари досега немаа ситуација во јавноста што се чинеше дека нешто не е во ред меѓу нив, или барем не толку многу се зборуваше.

Сепак, оваа ситуација што се случи на еден прием беше снимена со камера и сега за истата коментира целиот свет.

Имено, Меган Маркл во еден момент се обиде да се сврти кон Хари, што тој одговори само со очите и ѝ покажа да се сврти напред.

Сепак, збунета Меган се обиде повторно да му се обрати на нејзиниот сопруг, а потоа едноставно остана во небрано, бидејќи Хари повторно го стори истото.

Фановите пак, за оваа ситуација што се случи на балконот на Бакингемската палата веднаш почнаа да коментираат, но се уште не е познато дали е во прашње лошата врска е помеѓу брачните партнери или видеото само е протолкувано.

фото:инстаграм/твитер

Останати вести од Радио Милева