Радио Милева
размена на жестоки навреди...

За малку тепачка во пушалната на “Задруга 4“, откако Марко Ѓедовиќ и скокна на Наташа Радан: „Ти ли мене ќе ми се дереш проститутко една, „половњачо“ распадната…“ (ВИДЕО)

За малку тепачка во пушалната на “Задруга 4“, откако Марко Ѓедовиќ и скокна на Наташа Радан: „Ти ли мене ќе ми се дереш проститутко една, „половњачо“ распадната…“ (ВИДЕО)

Ниов ден, нов скандал во најфгледаното ријалити „Задруга 4“. Марко Ѓедовиќ и Наташа Радан влегоа во конфликтна расправија во просторијата за пушење. На Ѓедовиќ му пречеше тоа што Наташа зборуваше погласно, па ни пет-ни шест, без прнекоја особена причина и предупредување и скокна за да ја исфрли надвор од собата.

„Ти мене овде ќе ми викаш и ќе ми се дереш, проститутко ни една… Сите те е*ат и ти св**уваат во уста, ‘половњачо’ ни една, распадната“ – гласно ја навредуваше Ѓедовиќ.

„Јас можам да бидам она што сакам, а ти си педе*иште, им се мо*аш  на луѓето во патиките, беднику. Никогаш во животот не сум сакала да бидеме пријатели, смр*ежу, ми ги пцујеш родителите, пе*ерче мало“ – жестоко му возврати Наташа.

Погледнете ја нивната жестока расправија во видеото подолу:

Останати вести од Радио Милева