Радио Милева

За колешките да не и се потсмеваат, Бети од Битола стана „Вип на еден ден“ кај Снеже Велков – трансформацијата ќе ве шокира (фото)

За колешките да не и се потсмеваат, Бети од Битола стана „Вип на еден ден“ кај Снеже Велков – трансформацијата ќе ве шокира (фото)
фото:инсатграм/снежевелков

ТВ водителката Снеже Велков секоја недела успава да ги стави емоциите и емтатијата на највисоко ниво кај гледачите преку својот нов телевизиски проект „Вип на еден ден“.

Емисијата се емитува еднаш неделно, а Снеже и нејзините соработници со голем професионализам успаваат да им го разувават секојдневието и физичкиот изглед на учесниците, а тоа тоа и душевниот и да им го споплат срцето.

Имено, водителката со помош на соработниците, им помага на сите оние што живеат во тешки услови и се загрозени како материјално така и на други социјални нивоа. Досега учествуваа повеќе дами кои по промената се видоа визуелно како друга личност во огледало.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Velkov Sneze (@velkovsneze) on

Со учесникот посетуваат  забар, офталмолог, лекар, одбираат нови обувки и облека… Подаруваат соодветни подароци од соработници, како патување во странство, а сите компании се третирани како општествено одговорни партнери.

На среќата и немаше крај и за учесничката од најновата емисија, а нејзината трансформацијата ја објави Снеже на својот Инстаграм профил – истата остава без зборови.

фото:инсатграм/снежевелков

Трансформација од која и ние останавме со отворена уста! Смеј се драга Бети!
Бети е од Битола и имаше желба колешките на работа повеќе да не и се потсмеваат зошто нема пари да се среди како жена… пишува Снеже во описот на фотографиите каде исто така им се заблагодари на соработниците кои помогнаа да ја променет и усреќат Елизабета Тошевска од Битола и нејзините три дечиња.

фото:инсатграм/снежевелков

Емисијата „Вип на еден ден“ уште еднаш израдува и го направи погледот кон секојдневието на учесничката онаков каков досега таа немала можност и прилика.

фото:инсатграм/снежевелков

Секоја чест!

Останати вести од Радио Милева