Радио Милева

За кого како: Лила го најде својот летен рај на море во Албанија (фото)

За кого како: Лила го најде својот летен рај на море во Албанија (фото)
фото:лила филиповска/инстаграм/принтскрин

Лето е да, но за кого како. Додека едни се ограничени во своите домови, на тераса или без, други барем имаат двор и базени каде се разладуваат, трети на македонските езера и планини.

Но, секој според своите можности од ова ограничено лето 2020-то.

За ТВ водителката Лила Филиповска почетокот на јули не може да помине без плажа, сонце и море, можеби не на толку атрактивна дестинација како што има пракса, но сепак на море, барем онаму каде мерките поради пандемијата дозволуваат кога е во прашање преминување на границите.

фото:лила филиповска/инстаграм/принтскрин

Изборот на Лила е Албанија од каде на Инстаграм бомбардира со фотографии од својот летен рај.

фото:лила филиповска/инстаграм/принтскрин

Од изгрејсонце до зајдисонце!

фото:лила филиповска/инстаграм/принтскрин

Од појадок до вечера, од разладување во море, па во базен!

фото:лила филиповска/инстаграм/принтскрин

Од сончње на плажа, коктел на тераса и уживање на зајдисонцето, па на ноќно капење.

Лила овој пат како да сакаше да остане мистериозна кога е во прашање кој и прави друштво и ја фотографира, како и изборот на дестинацијата. Следбениците прашаа каде се наоѓа, а таа не им даде одговор.

Сепак, оние кои веројатно го искусиле ова место, открија кој е летниот избор на Лила, барем заесега ова лето, а за до крајот ќе видиме…

Останати вести од Радио Милева