Радио Милева
еротско-воајерска сеанса во „задруга 3“

За Драгана и Едо не важи Корона: Ионака се оддамна во изолација, па затоа се впуштија во уште една „жешка утринска акција“… овој пат, пред публика (ВИДЕО)

За Драгана и Едо не важи Корона: Ионака се оддамна во изолација, па затоа се впуштија во уште една „жешка утринска акција“… овој пат, пред публика (ВИДЕО)

Во „Задруга 3“ се’ си е по старо…Паралелен свет. Исклучени од она што надвор се случува, учесниците во реалното шоу коронавирусот како да не ги допира. Особено не оние, кои не можат ноќта да ја завршат, а денот да го почнат без добра секс партија!

Така, за вљубените гулапчиња Едис Фетиќ – Едо и Драгана Митар коронавирусот не важи, го нема. Тие како и сите други задругари оддамна се во изолација, па затоа се впуштија во жешка утринска акција… Ова не би било ништо чудо, бидејќи се случува секое утро, но овој пат тие имаа и публика.

Имено, Маја Маринковиќ и Ива Гргуриќ седнати на креветот на Маја отспротива, упорно ги гледаа додека двајцата задругари имаа жестока еротска сеанса под покривката, патем  не престанувајќи и да ги бодрат.

Како изгледаше еротско-воајерската утринска секс сеанса на Драгана и Едо во „Задруга 3“, погледнете од двете видеа во продолжение:

Останати вести од Радио Милева