Радио Милева
егзибиционисти?

Вук Моб и Маријана Зоњиќ: Бившата „задругарка“ орално го задоволила српскиот рапер сред клубот во кој настапувал?

Вук Моб и Маријана Зоњиќ: Бившата „задругарка“ орално го задоволила српскиот рапер сред клубот во кој настапувал?

Раперот Вук Моб, наводно, бил орално задоволен од поранешната учесничка на „Задруга“,  Маријана Зоњиќ на неговиот настап во Будва.

Според изворот, Маријана, наводно му пристапила и рекла дека ќе почека тој да го заврши шоуто, за таа потоа да биде насамо со него.

Кога завршил настапот, Вук кој, наводно, бил доста пијан како и Маријана,  како слободен маж, не се бранеле од предизвикот на младата девојка и наводно и дозволила орално да го задоволи среде клубот.

Според изворот, не им пречело ниту присуството на келнерите и обезбедувањето кои се’ уште не биле заминати и гледале додека таа го задоволувала. Задругарката го повикала следниот ден, како и неколку дена после тоа, но тој одбивал да одговори на нејзините повици.

Оваа вест, обајцата подоцна не сакале да ја коментираат.