Радио Милева

Вуди Ален ја опиша контроверзната љубов со 35 години помладата сопруга која му беше посвоена ќерка!

Вуди Ален ја опиша контроверзната љубов со 35 години помладата сопруга која му беше посвоена ќерка!
фото:profimedia

Режисерот Вуди Ален проговорел за контроверзната љубовна врска со својата посвоена ќерка Сун Ји Превин во новите мемоари.

Мемоарите со наслов “Apropos of Nothing” се посветени токму на 49-годишната Сун Ји со која Ален е денес во брак.

“За најдобрата Сун Ји. Ѝ дозволив да ми јаде од рака и тогаш забележав дека раката ми недостасува”, напишал Вуди во посветата. Тој ја посвоил Сун Ји со актерката Миа Фероу, а нивната врска започнала кога таа имала 22 години.

Режисерот тврди дека и покрај разликата од 35 години, Превин била “спремна за врвно созревање доколку некој ѝ покаже љубов”.

фото:profimedia

Тие двајца ја криеле својата врска, а Миа дознала за сето тоа кога ги пронашла нивните еротски фотографии. Ален опишува како тој и Сун Ји преминале од однос помеѓу двајца луѓе кои никогаш особено не се сакале до пар кој сега е во брак повеќе од 20 години и сè уште е страсно заљубен.

Вуди и Сун се во брак од 1997 година, а заедно имаат две деца.

Останати вести од Радио Милева