Радио Милева

Возбуда до плафон: Александра Пријовиќ го преплашила семејството поради реакцијата на бебето

Возбуда до плафон: Александра Пријовиќ го преплашила семејството поради реакцијата на бебето
фото:инстаграм

Пејачката Александра Пријовиќ ужива во улогата на мајка на малиот Александар, а една работа ја направи особено среќна.

Пејачката не го криеше задоволството кога нејзиниот син за првпат изговори „мама“, па призна дека е толку возбудена што дури и не спиела цела ноќ.

– Почнав да плачам штом слушнав. Врескав и сите се исплашија и се прашуваа што се случило. Не спиев таа ноќ. Моето срце рече „мама“ пред два, три дена. Бев пресреќна и возбудена и не спиев цела ноќ – откри Александар во шоуто „Премиера“.

фото:инстаграм

За потсетување, пејачката Александра Пријовиќ-Живојиновиќ и нејзиниот сопруг Филип за првпат се остварија во улогата на родители кон почетокот од месец март годинава.