Радио Милева

Војната продолжува: Јелена Карлеуша повторно ја прозва Зорица Брунцлик

Војната продолжува: Јелена Карлеуша повторно ја прозва Зорица Брунцлик
фото: рас србија

Јелена Карлеуша важи за некој кој нема влакно на јазикот, па така често знае да го каже своето мислење за колешките.

Така, неодмна ја прозва својата колешка Зорица Брнуцлик.

Имено, Јелена во „Ѕвездите на Гранд“ има своја група на кандидати кои ги подготвува. Така, една кандидатка одбра да пее песна од Брнуцлик, па Јелена јавно ја прозва.

фото рајко ристиќ/рас србија

По оваа случка се огласи и самата Зорица. Но, војната продолжува.

Имено, Карлеуша повторно јавно ја прозва Брунцлик.

„Со таквата боја на глас, таква сенка, такво нешто не ми треба. Мислам дека можеш поиновативно да одбереш за 2019 година“ изјави Карлеуша за кандидатката која пееше песна од Зорица.