Радио Милева

Војната продолжува: Ѓорѓе Давид го возврати ударот на Дарко Лазиќ – „Тој е инвалид, сакам да му помогнам“

Војната продолжува: Ѓорѓе Давид го возврати ударот на Дарко Лазиќ – „Тој е инвалид, сакам да му помогнам“
фото: Владимир Марковиќ.ало

Ѓорѓе Давид одлучи да одговори на прозивките на Дарко Лазиќ кој му забележа што носи здолништа, лакира нокти, па со самото тоа не е добар пример на младите генерации.

Дарко за постариот колега рече дека е анонимен и дека не е ѕвезда, а Ѓорѓе Давид за ало.рс откри што се крие зад нивната кавга.

„Младиот Дарко мора да сфати дека никој не загрозвуам со тоа што ги лакирам ноктите и носим здолништа во емисии, додека она што тој си го направи на себе, се загрозува самиот себе, но и другите. Ме прашавате и искрено ви кажувам што мислам за неговите пороци и тоа што не одговара пред законот.  Дечкото вози без дозвола, не одговараше за загрозување на безбедноста кога имаше сообраќајка и што тука е лага“ се запраша Давид, а потоа продолжи:

фото: Ненад Вујановиќ/ало.рс

„Кога неодамна го сретнав на „Гранд“, се му кажав в лице и ги прифати моите совети“ вели рокерот кој сака да одржи хуманиратен концерт за Лазиќ.

фото: e сток

„Лазиќ мора да сфати дека не му посакувам лошо и дека не сакам да го навредам. Нека ми се јави доколку треба да одржам некој хуманитарен концерт за него и неговото оздравување. По изјавите за мене можам да сфатам колку интилигентно е незрел и дека е инвалид кога станува збор за размислувањата“ вели Давид.

Останати вести од Радио Милева