Радио Милева
Шега на сметка на директорот

Водителот Војо Недељковиќ падна на колена среде емисија кога Саша Поповиќ му ги соопшти среќните вести (видео)

Водителот Војо Недељковиќ падна на колена среде емисија кога Саша Поповиќ му ги соопшти среќните вести (видео)
фотo:јутјуб/ звезде гранда

Еден кандидат во „Ѕвездите на Гранд“ го носи истото име како и водачот на „Гранд“ – Александар Саша Поповиќ.

Водителот Воја Недељковиќ, побара од споменатиот натпреварувач да го имитира Саша Поповиќ во моментот кога ќе одлучи кој од кандидатите оди понатаму, а ова се случуваше во емисијата „Гранд специјал“.

Со препознатлив гест, кандидатот го имитираше Поповиќ оригинал, а водителот се најде во улога на кандидат, а кога го слушна неговото име преку познатата „Тој продолжува“, ги фрли хартиите од рацете и падна до колена.

– Кажи нешто, Војо – му се обрати натпреварувачот на Недељковиќ.
„Што можам да кажам?“, одговори тој со растреперен глас.

Останати вести од Радио Милева