Радио Милева

Во шестиот месец од бременоста Александра Пријовиќ донесе важна одлука

Во шестиот месец од бременоста Александра Пријовиќ донесе важна одлука

Александра Пријовиќ ужива во својата бременост, а заедно со нејзиниот сопруг ќе станат родители во март.

Пријовиќ одлучи да се породи во Белград, а не во Америка.

Снаата на Лепа Брена одлучи синот кој ќе се вика Александар да го роди во Белград.

„Филип и јас одлучиме да се породам во Белград. Така е најдобро. На Александар ништо нема да му значи дали градот во кој ќе се роди ќе биде некој град во Европа или Америка,  а нашите клиники се стручни како и светските. Покрај тоа, ќе бидеме во нашата држава и што и да  ни треба веднаш ќе средиме“, вели Пријовиќ и додава:

„Јас знам колку моето семејство и семејството на Филип се радуваат на породувањето и ако се породам во Америка, 2 – 3 месеци нема да можеме да се вратиме во Србија, а дали ќе добијат виза за да не посетат. Затоа одлучивме се да завршиме во Белград“, додава Александра.