Радио Милева

„Во овие тешки моменти морам да бидам покрај неа“: Дара Бубамара се огласи по повод смртта на мајката на Карлеуша

„Во овие тешки моменти морам да бидам покрај неа“: Дара Бубамара се огласи по повод смртта на мајката на Карлеуша
фото: ата имагес

Дара Бубамара и Џорџе Давид се огласија по поводот смртта на мајката на Јелена Карлеуша, Дивна Карлеуша.

Дара која е добра другарка со Јелена истакна дека оди кај неа за да и даде поддршка.

фото: ата имагес

„Во шок сум, сега се слушнав со Јелена, одам кај неа. Да бидам покрај неа во овие моменти, Дивна беше прекрасна жена, силна, борец…Плачем, шокирана сум, јас ја изгубив мајка ми, знам како е“ вели Дара.

Џорџе Давид исто така се потсети на соработката со мајката на пејачката.

„Што да ви кажам, Дивна беше моја другарка. Ја познавам додека работеше на „Радио Белград“, своите први интервјуа и ги дадов на неа. Навистина ми е многу жал за Јелена, мислам дека ова е напад на неа од сите страни“ вели Давид.

За потсетување, Дивна почина вчера во својот дом по борба со тешката болест.