Радио Милева

Во новогодишен амбиент: Другарот на Дарко Лазиќ објави видео од собата на бања каде лежи пејачот (видео)

Во новогодишен амбиент: Другарот на Дарко Лазиќ објави видео од собата на бања каде лежи пејачот (видео)
foto:facebook

Дарко Лазиќ се опоравува по тешката сообраќајна несреќа во бањата Селтерс кај Младеновац, а еден од ретките колеги кои го посетија деновиве беше неговиот стар другар Емир Хабибовиќ.

-Во посета на драгиот Дарко… Се знаеме долго, уште од почетокот на неговата кариера. Многупати пеевме заедно и често ме најавуваше како еден од најдобрите пејачи, а сметам дека баш тој е најдобар и ќе биде подобар кога ќе оздрави и ќе се врати на сцената. Мусиката секогаш го радува, па се воодушеви од мојата нова песна „Испричачу свима“ која нашиот драг Шабан ја напиша за мене… Даре, допрва ќе пееме заедно!, напиша Емир.

Останати вести од Радио Милева