Радио Милева
постновогодишна секси објава...

Во деколте до папок: На Нивес Целзиус и касни… (ФОТО)

Во деколте до папок: На Нивес Целзиус и касни… (ФОТО)

Иако е можеби доцна за новогодишната фотографија, веруваме дека Нивес Целзиус, која постојано провоцира, со она што го споделила на сликата ќе се извади! Таа објави празнична слика на која позира покрај елката во секси издание, средена од глава до петици. Во безобразно деколтиран комбинезон до папокот, гола под него – барем што се однесува до горниот дел, покажа дека се уште одлично и стои, а уште подобро ги истакнува нејзините огромни гради, џиновските атрибути како нејзини најголеми адути! 

„Задоцнето новогодишно расположение …“, напиша атрактивната Хрватка покрај фотографијата што повлече лавина од коментари. И додека некои коментираа дека „деколтето е премногу длабоко“, на другите воопшто не им пречеше…

Зошто и кога и доцни, расположението, се разбира, Нивес знае како да ве расположи и разнежни. Па било тоа да е само и преку фотографија!

Останати вести од Радио Милева