Радио Милева
Само не така талентирана

Внуката на Злата Петровиќ се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд“, а носат и исто име (фото)

Внуката на Злата Петровиќ се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд“, а носат и исто име (фото)
фото:злата петровиќ/фан пејџ инстаграм

Злата Пилош се појави на натпреварот „Ѕвездите на Гранд“, па се изненади кога откри дека родена нејзината родена тетка е Злата Петровиќ, со која го има истото име и љубовта кон музиката!

Злата откри дека нејзина тетка е веќе познатата пејачка Злата Петровиќ, а нејзиниот татко е познат музичар. Сепак, таа не одеше понатаму, а Снежана Ѓуришиќ ја спореди нејзината убавина со онаа на тетка и :

фото:ѕвездите на гранд/принтскрин

– Душо, ти си исто толку убава како тетка ти кога беше млада. Не беше добро, ќе слушнеш.

Марија Шерифовиќ немаше пофалби за пеењето на оваа кандидатка:

– Не знаев која си и што си, но навистина изгледаше како Злата, само што таа ќе го пееше тоа точно.

Останати вести од Радио Милева