Радио Милева

Викторија Бекам подивела кога слушнала со која славна пејачка флертува нејзиниот најстар син

Викторија Бекам подивела кога слушнала со која славна пејачка флертува нејзиниот најстар син

Викторија Бекам била вознемирена кога дознала дека нејзиниот 18-годишен син, Бруклин Бекам, се гледа со девет години постарата пејачка Рита Ора, пишува британскиот “The Sun”.

Бруклин и Рита биле забележани во неколку наврати, разменувајќи нежноста во јавност и, наводно флертувале и со пораки, изјави извор за „The Sun“, додавајќи: “Викторија виде неколку пораки меѓу Рита и нејзиниот најстар син. Мислеше дека имала лошо влијание на не сака да се забавуваат.

Изворот за медиумот вели дека во 2017 година Викторија Бекам  многу јасно кажала дека не ја одобрува оваа романса.