Радио Милева

Вики Миљковиќ пред вклучени камери се испокара со Саша Поповиќ: „Шоуто ти е јадно!“

Вики Миљковиќ пред вклучени камери се испокара со Саша Поповиќ: „Шоуто ти е јадно!“
фото: принтскрин/рас србија

Иако е долгогодишен член на жирито од „Ѕвездите на Гранд“, Вики Миjковиќ честопати е мета на прозивки и непријатни коменатри од директорот Саша Поповиќ.

Така беше и за време на најновото издание на оваа емисија, како резултат на настапот на кандидатката Кристина Арина, 24-годишна девојка од Бања Лука, попозната пред локалната публика од претходната сезона, кога беше под менторство на Миjковиќ.

Сепак, овој пат Кристина немаше иста среќа како и минатата година и наместо да оди во втор круг, беше пречекана од т.н. копче за паника.

фото:ѕвездите на гранд/јутјуб

„Начинот на кој ја подготви минатата година, така и помина“, и рече Саша на Вики.

„Оу, ама го пушти …“, одговори пејачката.

– Тоа е многу грд збор што го употребивте. Јас се обидувам да го доведам вокабуларот до нивото на ова шоу овде, а ти така – дофрли Поповиќ кон неа.

фото:ѕвездите на гранд/јутјуб

„Јадно ти е шоути ако е на твоето ниво на вокабулар“, кажа Вики.

Останати вести од Радио Милева