Радио Милева

Вики Миљковиќ јавно ја понижи Ана Бекута (фото)

Вики Миљковиќ јавно ја понижи Ана Бекута (фото)

На сите кои го гледаат музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ им е јасно дека постои недозразбирање меѓу Вики Миљковиќ и Ана Бекута.

Дека постои несогласување меѓу нив покажа и Бекута која на својот концерт ги покани сите членови од жирито, освен Миљковиќ.

Вики не ја заборави навредата, па на фотографијата која ја објави на социјалните мрежи го замати ликот на Ана Бекута.

Дали Вики поради естетика ја замати фотографијата или поради тоа што навистина не сака нејзината колешка да биде на иста фотографија, проценте сами.