Радио Милева
„задруга 4“, само за возрасни

Видеото „пиштол голи под тушот“ на Владимир Томовиќ и Мина Врбашки заврши на најпознатиот сајт за возрасни: Сега е појасно зошто жените толку го сакаат (ВИДЕО 18+)

Видеото „пиштол голи под тушот“ на Владимир Томовиќ и Мина Врбашки заврши на најпознатиот сајт за возрасни: Сега е појасно зошто жените толку го сакаат (ВИДЕО 18+)

Реалити sвездата Владимир Томовиќ повторно влезе во новата сезона на реалното шоу „Задруга 4“, па сега  сите чекаат да влезе  и Станија Добројевиќ, за поранешните љубовници повторно да се сретнат.
Владимир е позната по тоа што сака да флертува со многу девојки, а во текот на изминатите сезони, нема која не се „палеше“ на него.

Една од нив беше Мина Врбашки, која заврши во бањата, гола под тушот со него. Тоа видео осамна  на најпознатата страница за возрасни, во категоријата – постари мажи со помлади девојки.

На видеото Томовиќ е како од мајка роден, па може да се види со што го обдарила мајката природа, односно зошто жените толку го сакаат и што им нуди на располагање!

Оваа тема честопати беше актуелна во „Задруга“, така што неретко имаше женски полемики колкава  е гордоста на „задругарот“,  се додека не се појави видеото од кое секоја од дамите можеше ако не лично, барем на клипот да се увери во „величината на машкоста“ на Томовиќ.

Останати вести од Радио Милева