Радио Милева

(Видео) Погледнете во каков луксуз живее познатата актерка Јелисавета Орашанин

(Видео) Погледнете во каков луксуз живее познатата актерка Јелисавета Орашанин

Актерката Јелисавета Орашанин, по работното лето одлучи да земе трудничко болување и да му се придружи на сопругот Милош Теодосиќ во Америка, кој таму игра кошарка.

Јелисавета ќе роди син на почетокот на февруари и тоа во Америка.

Таа моментално ужива во убавините на Лос Анџелес и во текот на бременоста деновите ги поминува шетајќи и уживајќи со пријателките со пици и дружење.

јелисавета освен со внимание е опкружена и со луксуз и живее вистински американски сон.