Радио Милева
„напатена“ душа...

Вељко по само една недела од бракот со Богдана се пожали: „Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на*бав“

Вељко по само една недела од бракот со Богдана се пожали: „Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на*бав“

Вељко Ражнатовиќ е во брак со Богдана едвај седум дена и веќе се пожали на темата брачен живот. До душа на шега, ама… како велат: „Во секоја шега – половина вистина“!

Вељко и Богдана уживаат во првите денови од брачниот жив от, а најновата објава на младиот боксер предизвика  смеа на социјалните медиуми.
Имено, Вељко направи шега на своја сметка споделувајќи објава што ги натера сите да се насмеат.

„Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на*бав“ – пишува во споменатиот пост, а Вељко потоа додал и коментар: „Можеби и  како профилна фотографија ќе ја ставам“.

Останати вести од Радио Милева