Радио Милева

Веќе е полнолетен: Вака изгледа синот на Билјана Јевтиќ и Аца Илиќ (фото)

Веќе е полнолетен: Вака изгледа синот на Билјана Јевтиќ и Аца Илиќ (фото)

Биља Јевтиќ и нејзиниот сопруг Аца Илиќ имаат складан брак и водат смирен живот посветен на нивниот син кој не сакат да го експонират во јавност.

Тој во декември наполни 18 години, а овој ден беше посебен за неговиот татко Ацо.

„Осумнаесет години поминуваат како момент, до вчера безгрижно дете, денес сериозно момче. Нашиот син Иван денес стана полнолетен. Во тоа име, неговиот татко ќе пие малку вино и ќе ја наручи песната „Не се руши гнездото лесно додека Бабо е жив“, напиша пејачот на социјалните мрежи.

foto: facebook

Иван завршил гимназија и е талентиран со музика, но не планира да тргне по стапките на своите родители.